Friday, July 28, 2006

Nye bilder!

Lenge siden forrige oppdatering!

nedenfor ligger bilder fra mine turer de siste ukene. fra topp til bunn:

1. Her ser dere Harald Leland, Selandsdalens store sønn! Her med hans første laks noensinne.. den veide flotte 3,8 og den var smellfeit! unødvendig å si at han er storfornøyd med fangsten.. med litt hjelp fra undertegnede kom laksen på land. fiskene ble tatt på sluk, men jeg tror ikke det er lenge før vi får se harald med flua..
Grattis!!

2. Svein Terje Rosseland med 2 flotte fisk. En svele og en sjøørret. mener begge fiskene veide 1,3 kg og ble tatt på flue. Redaksjonen gratulerer!

3. Jan "Scierra" Rugland med 2 pene sveler jeg og han fikk en kveld denne uka. For uten å være en dyktig fisk og usedvanlig trivelig fiskekompis, så er han opphavsmannen bak de dødelig giftige MR-simple fluene...Tipper det blir flere av de i år om hans samboer slipper ham løs igjen...

4. Sjefsfiskeren Roy Breilid, med Rekordørreten! Denne veide ufattelige 5,4 kg. Det er den største jeg vet om som er tatt i nyere tid i mandalselva! Det er få som kan kunsten å fiske laks og ørret bedre enn Roy! Gratulerer på det aller sterkeste!

5. En laks jeg tok på flue i sist uke. 84 cm , men bare snaue 4,5 kg.

6. Min første laks i sjøen ever! den tok en rappala wobbler på dorg.. En stor takk til Per willy ormestad for tips!

7. Laksen på 4.5 kan endelig løftes opp. Heldigvis var harald tilstedet og kunne etter mye offer løfte opp laksen og få den trygt til land. som det fremkommer av bildet så var det ekstremt varmt denne aftenen....På gjensyn folkens. Jeg lover å komme tilbake med bilder når jeg har noe å komme med. Lykke til videre alle sammen!

No comments: