Thursday, May 25, 2006

Gjeddefiske!



Var en tur til Grimstad på tirsdag for å fiske gjedde for første gang i mitt liv. Selv om ikke fisken var så alt for bitevillig ( noe den sinnsyke vinden må ta skylden for) så klarte jeg å få min første gjedde! Den tok ei Zonkerflue str2. som jeg hadde mekka et par dager i forveien. gjedda var utrolig sprek og jeg ble skuffet over hvor liten den var da den kom inn. jeg fikk en gjedde til senere på kvelden. begge veide ca 1,5 kg.
Vil takke Harald for utmerkede ro-ferdigheter og Jan arne og Frode for guiding!

Sunday, May 21, 2006

Snart sesongstart i elva!!





















Jan og jeg var og kastetrente i otra idag. nydelig vær og vindstille gjorde at vi fikk et flott sønda ettermiddag ved vigeland hovedgård. ikke mange dagene igjen nå før det braker løs! selv har jeg et lite håp om åpningslaks eller en fisk i juni..

Lykke til med årets sesong folkens!

Tuesday, May 16, 2006

Bilder fra vårens turer



































Endelig tid for en oppdatering. har blitt mye fiske i det siste og jeg har fått sjøørret på hver tur. ingen store men allikevel fisk. har tatt en i favorittfjorden min, fedafjorden. desverre har ikke denne fjorden levert så bra i år etter hva jeg har hørt.



men legger ved et par bilder fra turer jeg har hatt. ønsker alle lykke til i tiden fremover. det er jo snart klart for laksefiske også!