Wednesday, August 15, 2007

Oppdatering...

Siden sist har det egentlig ikke skjedd særlig mye. Men jeg har klar etter mye hardt arbeid å få 2 lakser til å ta. Den ene veide 4 kg og den andre veide 6,5 kg. Begge tatt på mr. simple..

Ellers er det bare tragisk det som har skjedd med laksefisket i år. Det vurderes fra høyere hold å frede elvene resten av sesongen. Selv om jeg ikke hadde likt at det hadde skjedd, så tror jeg nok at det ikke hadde vært dumt, med tanke på den stakkarslige mengden laks.

i sone 3 i mandalselva tas det litt fisk. men her er det så syke mengder folk at det vil alltid bli tatt noe fisk. og fisken som tas er gjerne farget og har stått lenge på elva.. nå kom det nytt regn og elvene stiger, kanskje ny fisk vil finne veien opp elva!


Bukkejakta er igang og "teamet" vårt har skutt 2 bukker. to 5 taggere som Bjørn og Mona skjøt. Mona's holder kanskje til bronse, noe som er bra til åseral å være..
Selv har jeg ikke skutt, men bjørn og jeg lokket inn en bra bukk første morgenen. desverre hadde vi ikke hellet på vår side..

Kommer tilbake med bilder ved en senere post!

No comments: