Monday, August 16, 2010

Bukken uteblir

Når bukken uteblir, så tar man seg en tur i elva heller. Etter å ha fisket flere bankersplasser, gikk turen til et stryk. På et kast hadde jeg fisk som kom opp til fluen. Ventet 1 minutt og gjorde et nytt kast. Ingen fisk kom opp på samme sted, men lengre nede i "svingen" tok en laks. Denne tok hardt og gjorde et sykt utras og hoppet flere ganger før den ble mer medgjørlig.

Fisken var fortsatt stri en stund. Heldigvis kom Vetle Breili til unnsetning og fikk fisken trygt på land! Fisken veide nokså nøyaktig 6,5 kg.

4 comments:

Anonymous said...

vetle her.
var en flott laks! takk for den nye skyte lina, hiver 3-4 meter lenger med den og det ga uttelling med en gang og fikk to laks på rappen på noen kjempe lange kast som jeg ikke hadde greid med den gammle.
kommer bare mer og mer fisk så du må bare komme deg nedover!

Anonymous said...

Noe uortodoks fiskebukse.... eller er det årets vadermodell?? Flott fisk var det!

JR

Erikr said...

Hoist! Flott at den nye skytelina falt i smak! Om noen andre lurer så er det snakk om sunset amnesia 30 lbs line. Helt fantastisk bra! Har selv hatt samme line siden 2006 uten krøll eller merkbar slitasje!

Hehe, ja det er hverken årets vadermodell, eller årets modell av noe annet!

Hastverkfiske krever at man ikke har vadere på;)

Anonymous said...

hei, vetle fra bjelland her. på slutten av lakse sesongen ble det tatt 2 laks med bendelorm i, fiskene var brune så de har jo stått lenger i elven. jeg ha hørt om bendelorm i sjøørett men aldri i laks! ha du hørt om det før?