Sunday, January 29, 2006

refleksjoner

Så er vinteren over oss. tragisk tid for de av oss som ikke liker verken snø eller kulde. I Åseral er det nå kommet 1 meter snø.
Kanskje på tide å ta snøscooteren en tur? om det nå bare kunne komme en mildperiode så hadde kanskje snøen forsvunnet i kristiansand.

Mange av norges sportsfiskere drømmer om snøfrie tilstander, slik at de kan komme ut og prøve lykken. fortsatt er det over 4 måneder til sesongen i elva starter, uendelig lang tid. i mellomtiden får vi døyve det verste suget med litt fluebinding. Oppdateringer vil komme og det er fullt lov å komme med kommenaterer til dette. Jeg er allerede igang med bestillinger av laksefluer til neste sesong. en slitsom jobb men samtidig svært spennende. alltid nye utfordringer og spennende mønster blir født.
ingenting er så spennende for en binder som å skape nye mønster foran stikka, når man har god tid og kan utfolde seg som man vil. vinteren er tiden for slite øyeblikk. detb er mørkt og man sitter i et godt belyst rom, gjerne med litt bakgrunnsmusikk. det vil komme en artikkel her om ikke alt for lenge som vil omhandle binding av moderne laksefluer. i mellomtiden anbefaler jeg å ta turen innom www.fiskersiden.no .

til de av dere som leser dette så ønsker jeg dere en fortsatt god vinter!

No comments: