Monday, February 25, 2013

Gaupejakt 2013


Denne gaupa felte vi forrige lørdag. Fra før av hadde et annet jaktlag skutt ei hanngaupe like ved. Det ble også noen dager senere skutt 2 nye gauper i samme området. Dette er resultatet av godt sporingsarbeid og samarbeid mellom ulike jaktlag. Vi har også jaktet mye på disse gaupene før de tilslutt falt.

Denne veide 17,9 kg.

Desverre er det mye hets ute og går og den er veldig usaklig. Blandt annet så gikk en jeger fra vennesla ut og kritiserte jakten og kom med mye oppgulp som ikke hører hjemme noe sted. Han måtte senere beklage disse uttalelsene http://www.fvn.no/lokalt/vennesla/-Gaupejegerne-er-cowboyer-2365715.html

1 comment:

gaupejeger said...

Gratulerer med godt stykke arbeid! Gaupejakt er virkelig en spennende og ytterst nødvendig jakt. Har selv sett pusen slakte ned rådyrbestanden her jeg bor. Reven har vel også gjort sitt men har funnet mange rådyr som gaupa har tatt.. jeg vil berømme alle som deltar på denne jakta. Hvertfall de som er med og sporer. Gaupejakt er jo tross alt 95% sporing og 5% uti felt med våpen. Flott blogg du har!