Monday, April 24, 2006

Tur i mandalsområdet etter sjøørret

Ble en aldri så liten tur sammen med Ryan idag.
Selvsagt var vi etter sjøørreten og jeg hadde som vanlig troen på at vi skulle dra en 2 kilos. sikten i vannet er ikke allverden for tiden og dette tror jeg ikke gjør fisket bedre enn det må være. i tillegg lå det mye skitt i sjøen noe som vanskeliggjorde effektiv fisking. vi startet ved sjøsanden og dorget retning bankebroa. inegnting, bare dritt! tiden går og lite skjer. så da vi nærner oss bankebroa har jeg et lite hogg. ikke flere hogg her. grunnen er at det er badere her, ikke uvanlig at det er badere her sommerstid. litt mer uvanlig på våren.men hva er dette? NAKNE JENTER!!
Den lyse badedrakt faktoren slår i oss som lyn fra klar himmel... Det at vi kommer dorgende forbi ser ikke ut til å sjenere jentene, som åpenbart er russ.AIAIAI, dagen reddet;)
Skulle gitt mye for å sett ansiktene våre da!!

vel.. etter den noe oppkvikkende hendelsen,. dorger vi videre innover. dritten i vannet ødelegger mye for oss og vi har bare små napp. etterhvert så begynner hoggene å komme litt hyppigere. forsiktig sjøørret. så med ett sitter det er hos meg. ganske liten. rett over minstemål. jeg tar denne fordi wobbleren er kroket i siden og den er skadet.
ryan får en til som han "slipper" ut igjen, rett etterpå.

så sitter det noe som er litt større, litt vrien å helt ta igjen hva er. minner om torsk. det er det ikke, men en slank og blank svelestøing. blir selvsagt sluppet ut igjen etter fotograsfering. Vi dorget som vanlig med rappala ooriginal wobblere og alle ble derfor tatt på det.Fikk også en meget hyggelig telefon fra Espen Ørud da vi var utpå sjøen. Det ble med disse fiskene. en ellers hyggelig og flott tur som vanlig. ikke en ky på himmlen, da bør man ikke klage! vi prøver oss på en tur om ikke alt for lenge, med eller uten russ;)

No comments: