Friday, December 16, 2011

Kråkejakt med Jaktjan


Denne videoen viser hvordan jeg bedriver kråke og ravnejakt. Videoen er noen år gammel og jeg har forandret litt på min jaktmetode de siste par år, men videoen viser skikkelig effektiv jakt!

Ideen med kråkejakt og bruk av Cd-spiller er forholdsvis ny og da jeg begynte med det hadde jeg ikke hørt om andre som drev med det. Så jeg vil ha litt cred. for at lokkejakt med cd-spiller har blitt spass populær. Denne videoen har nok bidratt til mange kråke og ravnefall og jeg håper det blir flere.

Dette er filmet av den svært så dyktige Jaktjan. Dessverre lager han ikke filmer lengre, noe mange synes er leit. Så Jan, om du leser dette: Det er på tide å starte med film igjen...

Jeg holder også foredrag i lokkejakt på kråke og ravn, samt lokking av rev. Ta kontakt på telecaster3@hotmail.com for mer info.

2 comments:

Fragment said...

Du sier du har endret på metoden de siste åra. Rent konkret, hva har du endret på?

Erikr said...

Det har med variasjoner av lydene og intervall å gjøre. Samtidig har jeg blitt enda mer nøye på hva slags vær jeg jakter i. Går kun ut i sol med litt vind, da kamuflasjen er best i mine skjul, samt fuglene er mye på vingene da.I tillegg har jeg også lagd flere skjul andre steder for å variere.